تبلیغات
مجله تفریحی فرهنگی - طرز پخت بوقلمون شکم پر
مجله تفریحی فرهنگی
اس ام اس,عکس,فال روزانه,آپدیت نود 32,اس ام اس عاشقانه,دانلود,دانلود آهنگ,دانلود فیلم

طرز پخت بوقلمون شکم پر

نوشته شده در تاریخ : پنجشنبه 23 دی 1389   06:11 ب.ظ

boghalamo طرز پخت بوقلمون شکم پر


مواد لازم :
بوقلمون ۵/۳ کیلو
سیب ۵/۱ کیلو
کره ۲۵۰ گرم
ماکارونی ۲۵۰ گرم
آرد ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۱ استکان
گوجه برقانی ۵/۰ کیلو
هویج ۲ عدد
سبزی معطر یک دسته
سیر ۲-۱ حبه
آب لیمو به مقدار کافی
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه :

مطالب مرتبط:

  • طرز تهیه کباب شترمرغ , آموزش پخت کباب شترمرغ
  • طرز پخت مرغ ترش
  • آموزش پختن کوکوی مرغ و سبزیجات
  • آموزش گاز دار کردن دوغ
  • جدید ترین روشهای آسان برای سفره آرایی
  • طرز تهیه فروت کوکتل
  • نکات آشپزی آموزنده و مفید برای کدبانوهای هنرمند
  • طرز تهیه کیک قلبی شکل
  • آموزش درست کردن فلافل عربی


بوقلمون را به دقت تمیز می کنیم و می شوئیم . داخل شکم آن کمی نمک و فلفل می پاشیم. بعد ماکارونی را در آب و نمک می جوشانیم تا کاملا نرم شود. آنگاه ۸ عدد از سیب های یک اندازه و سالم را کنار می گذاریم و بقیه را پوست می کنیم. سپس یک سوم از کره را درظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم. بعد از اینکه کره آب شد ، سیب های خرد شده را در کره کمی سرخ می کنیم و ماکارونی را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.

بعد از مدت کمی از روی آتش برمی داریم . شکر را درظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا طلائی شود. آنگاه نصف استکان آب جوش داخل شکر کارامل شده می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند تا ذرات شکر کارامل شده و کاملا حل شود. بعد نصف این شربت را با مخلوط فوق هم می زنیم و داخل شکم بوقلمون را با این مواد پر می کنیم و آن را می دوزیم .

بقیه روغن را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم . داغ که شد، اطراف بوقلمون را در این روغن سرخ می کنیم و دو لیوان آب می ریزیم . سبزی معطر ، چند حبه سیر ، دو عدد هویج خرد شده و بقیه سیب ها را داخل ظرف بوقلمون می ریزیم . حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم بوقلمون بپزد . در صورتی که با این مقدار آب نپخت، یک لیوان آب دیگر اضافه می کنیم تا کاملاً بپزد. در اواخر طبخ سیب های درسته و گوجه برقانی را کنار بوقلمون می ریزیم تا آنها نیز بپزند، ولی له شوند . دسته سبزی معطر را از ظرف خارج می کنیم. بعد کمی نمک ، فلفل ، بقیه شربت کارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند. برای اینکه سس بوقلمون کمی غلیظ تر شود، یک قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در ۵۰ گرم کره کمی سرخ کرده و نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده می ریزیم ومرتب بهم می زنیم. وقتی آرد کاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند . بعد سس را از صافی رد می کنیم و بوقلمون را در دیس می گذاریم و نخ زیر شکم آن را خارج می کنیم . سیب های درسته پخته و گوجه برقانی را دور بوقلمون می چینیم و فاصله های سیب ها را با برگ جعفری تزیین می کنیم وکمی از سس بوقلمون را که صاف کرده ایم روی بوقلمون می دهیم





نوشته شده توسط:امین خشنود
نظرات() 


برچسب ها: آموزش آشپزی، آموزش آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی نوین، آموزش درست کردن بوقلمون شکم پر، آموزش طرز تهیه بوقلمون شکم پر، بوقلمون شکم پر، خانم ها بد نیست بهوانند، خانم ها خانه دار بهوانند، روش درست کردن بوقلمون شکم پر، روش درست کردن غذایی مجلسی، طرز تهیه انواع غذا، طرز تهیه بوقلمون شکم پر، طرز تهیه ی بوقلمون شکم پر، طرز پخت بوقلمون شکم پر، غدای خوشمزه، غذای خوشمزه، کدبانو،
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر